Lijst van Viswateren

Samen met je VISpas vormt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019-2020-2021 de schriftelijke toestemming om te mogen vissen.

In de Lijst van Viswateren staat waar je mag vissen met je VISpas. 

De Lijst van VISwateren wordt regelmatig aangevuld met aanvullingslijsten. 

Ook een pdf bestand van de lijst der viswateren plus de aanvullingslijsten op je telefoon/tablet is geldig.

Boekje Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 

Naast de VISpas heb je dus ook het (dikke) boekje Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren nodig. Het boekje wordt niet automatisch bijgesloten bij de VISpas. Tijdens het Online VISpas bestellen kunt u aangeven of je de papieren  Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren wilt ontvangen. De extra kosten zijn € 5,00.

Je hoeft het boekje van viswateren en aanvullingen niet te kopen als de VISplanner-app op je telefoon staat maar deze moet wel werkend zijn.

VISplanner app? Geen boekje nodig! 

Je hebt het boekje van viswateren en aanvullingen niet nodig als de VISplanner-app op je telefoon staat maar deze moet wel werkend zijn. Dat bespaart je € 5,00.
 
De VISplanner ( www.visplanner.nl ) en de gratis VISplanner app) is in combinatie met de VISpas ook een rechtsgeldige toestemming.

 Met de VISplanner op je mobiele telefoon of tablet/laptop check je eenvoudig en direct aan de waterkant waar je mag vissen op basis van jouw eigen VISpas en is altijd actueel, inclusief alle benodigde informatie van viswateren. 

Ook vind je er op de Google Maps kaart allerlei visserijvoorzieningen als trailerhellingen, visstekken, hengelsportzaken en meer.

Bovendien is dit een milieuvriendelijke oplossing en bespaart het veel geld, waardoor Sportvisserij Nederland meer voor u kan doen.

Als lid van een vereniging kun je via www.mijnsportvisserij.nl aangeven dat je deze papieren lijsten nog wel wilt ontvangen. Wanneer je niets doorgeeft ontvang je geen papieren lijsten meer. Het boekje is op veel plekken via de hengelsportzaak verkrijgbaar en na te bestellen via onze webwinkel.