Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door HSV Kennemerland met constante zorg en aandacht samengesteld. De verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan door HSV Kennemerland niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. HSV Kennemerland kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze website te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van HSV Kennemerland. Van de informatie die op deze website wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van HSV Kennemerland gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van HSV Kennemerland en die geen eigendom zijn van HSV Kennemerland. De links zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van HSV Kennemerland.

HSV Kennemerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door HSV Kennemerland worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.