Gratis Meevistoestemming

Neem iemand mee vissen!
De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. 

Als lid van HSV Kennemerland (VISpashouder) kun je dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen.

De beste ambassadeur voor de sportvisserij dat ben jij!

Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen proberen. 

Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging.

De MeeVIStoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet.

De MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels op de wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren.

Bestellen
Een MeeVIStoestemming bestellen doe je als volgt:
 
Ga naar www.mijnsportvisserij.nl
 
Registreer je eenmalig of login 

Kies 'Meevissen' in het menu (Koppel indien nodig nu eerst je VISpassen aan je account onder 'VISpassen)

Vul in het formulier de gegevens van de Meevisser in en klik op 'MeeVIStoestemming aanvragen'.

Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3 verschillende mensen. Iemand kan ook slechts één keer meevissen, daarna zal deze persoon zelf een VISpas moeten aanschaffen.

MeeVIStoestemmingen die eenmaal zijn aangemaakt zijn niet inwisselbaar. Vraag hem dus zo kort mogelijk voor de visdag aan.